ON JE ZA MENE POSEBAN: Nataša Radan otkrila da i dalje voli Amara Gileta!

Bivša zadrugarka Nataša Radan je na svom Instagram profilu objavila video-snimke sa jednog prestoničkog splava, gde je iz prvih redova slušala pevača Amara Gileta, s kojim je bila u emotivnoj vezi kako je otkrila u rijalitiju "Zadruga".

Naime, Nataša je vidno raspoložena snimala svaki pevačev korak. Radanova se u jednom trenutku i popela na binu, dok je Gile u rukama držao buket crvenih ruža. Bivša zadrugarka zagrlila je pevača, a onda i zaplakala i kroz suze pevala srceparajuće stihove zajedno sa Amarom.

Sada se Nataša Radan oglasila te je otkrila kako je došlo do susreta sa pevačem.

- Svi znaju za ono naše prepucavanje, peckao je on mene, peckala sam i ja njega, iskreno ja sam izbegavala njegove nastupe evo već par meseci - rekla je Nataša, pa dodala da je pomislila da je ravnodušna te je odlučila da posle toliko vremena ode na njegov nastup:

- Juče sam odlučila da odem, jer me on, kako bih rekla, više ne zanima. Bila sam u fazonu izlazim zbog sebe, sve što se dešavalo sa njim je prošlo, ravnodušna sam i to je to - kaže bivša zadrugarka te dodaje da je ipak shvatila da nije tako, i da je neke stvari radila u trenutku slabosti:

- Međutim nije tako... Nemam šta da kazem osim da ja njega stvarno volim, kako god to zvučalo i bilo smešno ili nerealno, on je za mene nekako poseban. Žao mi je što su se dešavale bezvezne i ružne stvari između nas. Ali jednostavno na njegove prozivke nisam mogla da ostanem imuna, tako da sve sam to nekako radila u trenutku slabosti.

Za sam kraj Nataša je otkrila da je i dalje pod utiskom, i da se nije nadala da će njihov susret posle svega proći ovako:

- Ja sam u svakom slučaju još uvek pod utiskom. Nisam očekivala da će nas susret biti ovakav. Ali u svakom slučaju drago mi je da je ovako kako jeste. I nadam se da od sada nećemo imati to koškanje preko novina i portala.

Izvor: Pink.rs
Foto: natasa.rr/Instagram

Pogledajte još