BEZ POŠTOVANJA NEMA BRAKA: Jelena Tomašević iskreno o ljubavi sa Ivanom Bosiljčićem

Svojim glasom Jelena Tomašević nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uvek pozitivna, sa osmehom, Jelena unosi posebnu toplinu kod ljudi, a novom pesmom "Sve ispočetka", ponovo je probudila emocije kod dama.

- Kada mi je Leontina poslala pesmu "Sve ispočetka", prvo mi se svidela melodija i energija koju ona nosi, a zatim sam u napisanom tekstu prepoznala poruku koja bi bila korisna mnogim bliskim ljudima oko mene. Sa mnogima od njih sam u poslednje vreme razgovarala upravo o tome da se stvari i osobe koje su nas u životu opterećivale i bolele mogu, čak i moraju ostaviti iza sebe i produžiti dalje. Nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima... - kaže pevačica.

Koliko ste puta u životu neke stvari radili više puta da bi se na greškama naučili?

- Zbog vaspitanja i učtivosti često nisam odgovarala na bezobrazluk i aroganciju, prećutala bih, ali bi me kasnije mučilo sve što sam odćutala. Shvatila sam vremenom da je mnogo bolje izgovoriti neke stvari i rešiti problem. Naravno, veliku pažnju treba obratiti na to kako reći sve što vas muči. Iskusniji savetuju sa što manje emocija ukoliko je moguće.

Da li će se najviše u ovoj pesmi pronaći devojke koje su patile u ljubavi i pravile pogrešne korake?

- Živimo u vremenu velikih promena. Ovo je pesma za sve koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života. Pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i da se ljubav za druge rađa iz ljubavi prema samom sebi. Te promene nisu ni malo lake, ali su neophodne i podržavam svakoga ko se na to odvažio.

Uvek ste smireni, pozitivne energije. Kako uspevate da takvi uvek budete?

- Jedna od meni najdražih izjava našeg patrijarha Pavla glasi: "Čovek je sklon nabrajanju svojih nevolja, ali nikada ne nabraja svoje radosti. Kada bi ih nabrojao onako kako to one zaslužuju, uvideo bi da svako ima dovoljno sreće u životu."

Šta vas u životu pokreće, izmami dobro raspoloženje? Porodica?

- Porodica, prijatelji, publika i muzika koja sve to objedinjuje.

Nedavno ste proslavili deset godina braka, a vaš odnos sa Ivanom je sinonim za skladan brak. Šta je potrebno da bi jedan odnos, brak, bio jak, stabilan?

- Svaka porodica je univerzum za sebe i mislim da nema opšteg saveta kojim bi svi mogli da se rukovode. Ako u braku postoji poštovanje i ljubav, onda taj odnos ima mogućnost da se razvija. Takođe, čini mi se da je i komplementarnost karaktera izuzetno bitna. Najveći blagoslov koji se Ivanu i meni desio svakako je naše dete i sve što je ona donela.

Koji su vam planovi u skorijoj budućnosti?

- Radujem se što će publika uskoro da čuje moj novi album za koji su pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, Branko Koprivica, Mahir Sarihodžić, Darko Dimitrov, Leontina... Mnogo divnih imena na jednom mestu. Stvarno jedva čekam.

Izvor: Blic.rs
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još