CECA RAŽNATOVIĆ SE JOŠ UVEK NIJE OGLASILA: Milan Kalinić i Saša Matić prokomentarisali priče da su udaljeni sa sahrane Marine Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zabranio Svetlani Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

- Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu - rekao je navodno Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi navodno ostali u šoku.

- Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mesta. Ceca se odmah okrenula i otišla - rekao je izvor sa lica mesta.

Pored pomenutih javnih ličnosti, sahrani su prisustvovali i Jelena Karleuša, Oliver Mandić, Jelena i Žika iz "Zane", Danijel Pavlović, Milan Kalinić, Saša Matić...

Inače, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Inače, Marina je preminula 19. septembra u 68. godini.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Ovim povodom oglasio se i Milan Kalinić koji je objasnio šta se dogodilo.

- On je zamolio da ne prilazimo svi, da se drži distanca, da se ne nabijamo svi. Nije nikog oterao, taman posla... Zbog cele situacije je zamolio da se drži distanca, da neko bude bliže, neko malo dalje - rekao je Kalinić.

Pevačica Mina Kostić kaže da se to nije desilo.

- Laća je samo podsetio da se drži distanca zbog pandemije, kako se ne bi stvarala gužva. Nista drugo nije bilo, ti natpisi su baš ružni - rekla je Mina.

Pevač Saša Matić oglasio se ovim povodom za "Kurir".

- Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam i dalje u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Izjavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Saša.

Milan Radulović Laća oglasio se za "Kurir" nekoliko sati nakon što je sahranio majku. Nije želeo da komentariše i pojasni zbog čega je, navodno oterao neke poznate luičnosti sa Marinine sahrane.

- Obećao sam da se neću oglašavati neko vreme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti - rekao je Laća, a na pitanje o skandalu na sahrani, bio je kratak:

- Rekao sam vam, a i napisao na Instagramu, ne želim ni to da komentarišem dok ne prođe žalost, a posle toga možemo da pričamo - bio je kratak pre nego što je spustio slušalicu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još