STIGLA NASLEDNICA: Nikola Jokić postao otac

Srpski košarkaški as Nikola Jokić danas je postao otac.

Naime, supruga MVP-a NBA lige na svet je donela devojčicu Ognjenu.

Nikola Jokić, oženio se prošle godine sa svojom izabranicom Natalijom Maćešić, koja je košarkaševa ljubav iz srednje škole. Venčanje se održalo u Somboru.

- Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest meseci ušli su u vezu. Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je toliko uticalo na Nikolu koji je čak želeo i da ostavi košarku - kako je jednom rekao Dejan Milojević.

Ubrzo nakon njenog odlaska, usledio je i Nikolin aganžman u NBA ligi, tako da je par godinama bio nerazdvojan.

Često se o njima govori kao o "divu i palčici" - Nikola je visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Podsetimo, Jokić je upravo zbog trudnoće svoje izabranice rešio da otkaže igranje za srpsku reprezentaciju ove godine.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - rekao je Jokić.

Izvor: B92.net
Foto: nmacesic/Instagram

Pogledajte još