MAJCI SU ODSEKLI NOGU, OTAC SE BORI SA RAKOM, MORAO SAM DA POBEGNEM: Stefan Mihić otkrio šokantne detalje o svojoj porodici (VIDEO)

Stefan Mihić, učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga", odlučio je da u jutarnjim satima otvori dušu zadrugarima, pa im je tako ispričao detalje iz svog života.

- Jedan period života sam bio kockar, svako od nas je verujem u nekom trenutku... - počeo je svoju priču Stefan.

- Poenta priče je da sam grešio mnogo i da sam pravio greške stalno. Možda sam od tog stresa prouzrokovao i smrt moje majke. Čuli ste da je Mia vređala moje roditelje. Otac mi je bio pilot, majka stjuardesa. Kao mali uvek sam bio pametan, uvek imao sve petice i paralelno sa školom bavio sam se sportom. Bio sam na rubu da uspem u sportu, ali imao sam četiri operacije. Otišao sam nekim drugim putem, putem ugostiteljstva, činilo se da ću biti jako uspešan u tome i da imam dara u tome, ali sam nastavio sa alkoholom i nekim porocima, prokockao sam dosta, bahatio se.

- Igrom slučaja moja majka je ostala bez pola noge, otac je dobio rak koji je preživeo, ali se i dalje bori sa tim. Došao sam u situaciju da više nisam znao ko sam ja. Od osobe koja je kulturna i vaspitana do osobe kojom se roditelji ne ponose. Prokockao sam svoja dva stana, mnogo sam se zadužio. Morao sam da pobegnem iz Beograda, imao sam trista evra kod sebe. Živeo sam sa deset Pakistanaca u jednoj sobi kako bih samo preživeo i pomogao majci i ocu.

Stefan je otkrio da i dalje ima posao u Dubaiju i da će se nakon rijalitija vratiti.

- Upoznao sam dosta dobrih ljudi, radio sam po noćnim klubovima. Dubai je grad u kom ima dosta uspešnih i bogatih. Imao sam sreću da sam radio u top deset najluksuznijih mesta. Imao sam sreću da od konobara dođem do vlasnika. Ja sam tako naučio nekoliko jezika. Kupovao sam stan i davao i prodavao, ali definitivno sam naučio da su roditelji najbolji prijatelji. Radio sam u jednom klubu i uspevao da od jedne večeri zaradim deset do petnaest hiljada evra.

- Kada sam se vratio u Srbiju dao sam sve što je trebalo i vratio sve što je trebalo, ali moja majka je tada umrla. Ne osećam se prijatno kada mi neko opsuje majku, iako sam malo oguglao, nikada nemojte da klonete i da odustanete od nekih reči. Ja i dalje imam posao u Dubaiju. Kada se vratim tamo nadam se da ću još više uspeti u životu - ispričao je Mihić.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.