SRBIJA JE NAŠ DOM, A DUBAI OMILJENI GRAD: Saška i Đorđe Đoković progovorili o preseljenju u Ujedinjene Arapske Emirate

Saška i Đorđe Đoković nedavno su otpočeli život u Dubaiju gde su i proveli sve praznike, sada su otkrili kako im se dopada život tamo.

Saška je otkrila kako su se odlučili na korak da se presele u Emirate i da li planiraju da se vrate u Srbiju.

- Od početka naše veze pa sve do sad, lokacija na kojoj smo nije određena u potpunosti. Mi smo stalno u nekakvoj selidbi, sređivanju prostora, ali ono što je bitno to je da idemo u korak jedno sa drugim i da se slažemo u važnim životnim odlukama. Mene očigledno "radi" taj Strelac u horoskopu, pa sam sklona promenama i imam taj avanturistički duh, a Đole je izabrao baš takvu ženu za sebe, jer je i njegova priroda vrlo slična - rekla je Saška, a Đorđe se nadovezao:

- Svaka selidba sa sobom nosi veliki izazov i odgovornost, pa tako i ova. Trenutni period života i poslovni zadaci su nas uputili u Dubai, i jako smo uzbuđeni zbog toga. Mogu slobodno da kažem da je to i Saški i meni omiljeni grad. Srbija je naš dom, uvek ćemo se vraćati - rekao je on.

Kako Saška ističe, nemaju u planu da skorije dođu u Srbiju.

- Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme u Srbiju, jedino što u perspektivi imamo je da ćemo proslaviti Aleksandrov 1. rođendan u martu - rekla je ona.

Roditeljstvo je veliki izazov, donosi i mnogo strahova i situacija u kojima ne znamo da li smo doneli pravu odluku. Đorđe je otkrio šta je njemu zadalo najviše razmišljanja.

- Roditeljstvo nam definitivno otkriva mnoge strahove i traume koje smo mi preživljavali tokom našeg života, izazov koji imamo jeste da naučimo nešto iz svega toga i da na naše dete prenesemo samo ono najbolje, da ga naučimo pravim vrednostima i da mu pružimo sve što možemo za jedan srećan i kvalitetan život - rekao je on.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još