KREATIVNI, ROMANTIČNI, MARLJIVI: Kakve su zapravo osobe rođene u oktobru?

Osobe rođene u oktobru veoma su romantične, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi.

Sportski su nastrojene

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

Neven cvet rođenja

Neven je biljka koja može da poraste do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugriz ili ubod insekta.

Romantične su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne, te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao "mirotvorci".

Poslovno su orijentisane

Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i da dovrše.

Harizmatične su

Osobe rođene u oktobru veoma su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru veoma su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji.

Iskrene su i cene istinu

Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju "šesto čulo" za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

Kreativne su

Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost veoma im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u oktobru uspešne na području umetnosti i dizajna.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još