UČIM SVAKOG DANA: Mirjana Karanović priznala da ima tremu pred "Petrijin venac"

Mirjana Karanović je danas u emisiji "Vikend na K1" na istoimenoj televiziji otvoreno govorila o glavnoj ulozi u monodrami "Petrijin venac" i o ulozi majke legendarnog Tome Zdravković u filmu "Toma" koji beleži rekordnu gledanost.

- Imam tremu, treba da izgovorim mnogo teksta i učim svaki dan. Presrećna sam što ću igrati pred publikom. Lik te žene je potpuno čudesan, te njene rečenice i misli su neverovatne - ispričala je sa ushićenjem Mirjana Karanović.

- U njoj sam prepoznala majku kada sam bila mlada, a sada je razumem, i to je razlog zašto sam baš sada odlučila da je vreme da stanem na scenu i da sam spremna da odigram Petriju zbog glumačkog i životnog iskustva.

Mirjana je otkrila kako se osećala kada je dobila šansu da igra majku Tome Zdravkovića.

- Ja sam veliki obožavalac Tome Zdravkovića i kada mi je Bjela rekao da će raditi film i da me je odabrao za majku bila sam presrećna. Lik majke mi nije nepoznat, uglavnom su one te koje podržavaju decu.

Monodrama "Petrijin venac" u režiji Jane Maričić može se pogledati 21, 22. i 23. oktobra u pozorištu "Teatar na brdu", dok se film "Toma" prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: mirjanakaranovic/Instagram

Pogledajte još