VRSNA SAM DOMAĆICA: Bojana Lazić otkrila kako se snalazi u kuhinji

Bojana Lazić, šarmantno lice televizije Pink i voditeljka emisije "Premijera - Vikend specijal", otkako se razvela živi sama sa detetom, a sve obaveze u kući obavlja sama. Kako kaže, odlična je domaćica, ali i veoma snalažljiva za popravku svih kućnih aparata.

Sudeći po tome da i dalje sama popravlja po stanu, reklo bi se da je solo.

- Sama sam svoj majstor u domu. Sve menjam apsolutno sama. Šta god da se pokvari, ja uskačem i popravljam. Imam maminu pomoć ponekad, ali s obzirom na to da ne živi u Srbiji, ja sam zadužena za većinu stvari. Fali mi muška ruka da me odmeni - kaže kroz osmeh Bojana i dodaje da je ceo stan gotovo uredila sama, te da je veoma pedantna.

- Kada su u pitanju detalji u stanu i nameštaj, sama sam sve spremala. Majka mi je pomogala oko dizajna i težih stvari u koje se ja najbolje nisam razumela, ali isključivo je to moj izbor na kraju bio. Sa druge strane, ne padaju mi teško ni kućni poslovi. Iako to deluje drugačije, ovom prilikom želim sve da demantujem i da kažem da sam sjajna u kućnim poslovima. Ljudi imaju predrasude. Pedantna sam osoba i volim da je sve na mestu. Uveče ne mogu da sednem i da se odmorim, ako sve nisam posložila onako kako treba i stavila na svoje mesto. Vodim računa o higijeni sama. Ponekad mi dođe žena da očisti dom, kada je veliko spremanje, ali je sve na meni u principu. Kada sve bude na svom mestu, e tada zapalim mirisnu sveću i poručim suši - govori voditeljka i otkriva da se odlično snalazi u kuhinji.

- Mogu da se pohvalim da sam vrsna domaćica. Obično kruže predrasude o meni da ništa ne kuvam, ali otkako sam dobila dete mnogo toga sam naučila. Kuvam kad god imam vremena. S obzirom na to da vodim emisiju nedeljom i ne stižem da ispoštujem porodični ručak, prebacim ga za dan ranije. Gledam da na stolu uvek bude domaća trpeza. Omiljeno mi je spremanje paste na 101 način, tu sam maherka. Svaki put gosti poližu prste kada je pripremim - rekla je Lazićeva.

Bojana se dotakla i emisije "Premijera - Vikend Specijal", koju već neko vreme uspešno vodi.

- Novu sezonu smo počeli jako kako smo i planirali. Sjajni su rejtinzi. Spremamo nova iznenađenja za sve gledaoce jer smo uveli i nekoliko novih rubrika. Pet sati živog programa sa prekidima nije nimalo lak posao, ali ja ga volim i zato mi dobro ide. Odlično sam se uklopila na “Pinku”, imam osećaj da sam tamo više od deset godina, a ne da tek radim drugu sezonu. Koleginica Tijana Prica i ja se fantatisčno slažemo, tako da smo ove godine još bolji tandem nego što je to bilo prošle sezone - zaključuje Bojana.

Lazićeva napominje kako je figure dovela do savršenstva, te da je korona nije sprečila da trenira i u kućnim uslovima:

- Odlično izgledam i dovela sam figuru do savršenstva. Ponekad i kod kuće vežbam kako bih uvek izgledala zategnuto - kaže voditeljka, što potvrđuje i njen trenutni izgled.

Izvor: Pink.rs
Foto: bojanalazic/Instagram

Pogledajte još