ON JE VELIKA NULA, U ZADRUZI GLUMI SAKSIJU: Iva Grgurić žestoko oplela po bivšem dečku Stefanu Kariću

Iva Grgurić, bivša zadrugarka i nekadašnja devojka aktuelnog učesnika rijalitija Stefana Karića, osvrnula se na njegovo učešće u petoj sezoni i istakla da mu ne predviđa veliki uspeh, budući da u Beloj kući nije sa svojom devojkom Jovanom Ljubisavljević.

Iva sada za Stefana kaže da je "velika nula", te da je u "Zadruzi" saksija.

- Nisam previše ispratila šta se dešavalo u ovoj sezoni, ali sam morala da obratim pažnju na bivšeg. Stefana nema ni na mapi u ovoj sezoni. Ne znamjeste li primetili da je od ulaska najsporedniji igrač. Svi su više u kadru od njega, niko ga ništa ne pita, čak sam čula da neki pričaju da se tamo ponaša kao saksija. Eto koliko je aktivan. Lepo sam ja i ranije pričala da njemu treba devojka za koju će da se zakači i šlepa. Tako je bilo sa mnom, potom s misicom Jovanom, a sad mu je potrebna neka nova. Nemam ništa protiv njega, svi znaju da sam blagonaklona jer imam život, obaveze i karijeru, ali moram da budem iskrena. On je sada velika nula, opala mu je popularnost i od atraktivnog dečka za kojim su ludele žene došao je do samog proseka - priča Iva.

Ona tvrdi da Karić verovatno napolju nije zadovoljan svojim životom, pa mu je boravak u rijalitiju beg od raznih problema.

- Koliko znam, Stefanu i Jovani cvetala je veza, a šta se u međuvremenu desilo, to ne znam. Zar nikome nije čudno što je u rijaliti ušao bez nje? Tu mora da nešto ne štima. On se za svaku devojku baš veže, tako da sam odmah znala da tu nešto ne ide kako treba. Mislim da on nije srećan u toj vezi, da je ušao u rijaliti jer napolju ima probleme - kaže Grgurićeva.

Izvor: Republika.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.