PUNO STARATELJSTVO NAD NAŠIM SINOM MOŽEŠ SAMO DA SANJAŠ: Bukti rat između Marine Gagić i Darka Lazića

Marina Gagić tužila je Darka Lazića, a prvo ročište se očekuje za mesec dana. Kako je istakla, Marina nije mogla da se sa pevačem dogovori van suda, pa je podnela tužbu.

- Nažalost, sud će morati sve da odluči iako smo mi i sami to mogli. Tražim puno starateljstvo nad detetom. Iako kao majka svakako imam prioritet, da ne bih razmišljala šta će biti sutra, da me glava ne bi bolela, moram ovako da pravno raščistim stvari. Sutra da moram da ga jurim za potpis ako negde idem sa detetom van zemlje ili ako treba nešto za školu ili šta sve može da iskrsne. Biće određena i alimentacija koju će morati da plaća. Što se tiče raspodele imovine, ja svakako nisam volela da budem u Brestaču ni dok smo živeli u toj kući. Nisam volela da svi budemo u istom dvorištu, tako da ništa od tih nekretnina od njega ne tražim, a on i nema ništa drugo sem toga.

Na pitanje koliko Alekseju nedostaje tata, Marina šokira odgovorom:

- Iskreno, i ne traži ga. Nisu oni nešto puno vremena provodili zajedno, pa da ga se Aleksej uželi. Možda je mali, pa nema osećaj da mu Darko fali, a i ne viđaju se često.

Sa druge strane, Darko kaže da mu Marina brani da viđa sina Alekseja, te da nisu tačne njene tvrdnje da on ne želi da bude sa njim.

- Ja uvek kada zovem da vidim dete, Marina je u gužvi, nešto završava, nema vremena, pa se onda ne javlja na telefon. Meni moj sin jako fali, glupo je to i da napominjem - kaže Darko.

- Ja sam se složio da dete treba da bude sa majkom, ali mi je želja zajedno da ga odgajamo, ali to sa njom ne može. Tako da tu želju da ima apsolutno starateljstvo nad sinom može samo da sanja, jer to neću dozvoliti. Složio sam se i da alimentacija bude 500 evra, dajem i više od toga. Ne gledam kad koliko dam jer je to moje dete i naravno da mu nikad neće ništa faliti, iako svi koji su upućeni u priču kažu da je tolika alimentacija preterana. Ne bunim se, ne kukam. Pomagao sam drugima, pa logično da ću za svoju decu dati i poslednji dinar.

Darko se osvrnuo i na Marininu izjavu da ga neće tužiti za podelu imovine u Brestaču, jer kako je navela tamo nikada nije ni volela da živi.

- Ne potražuje imanje, ali zato joj nije smetalo kad je odlazila da pokupi iz kuće sve što je želela. I niko nije pravio problem zbog toga. Ja sam im tamo bajku napravio, ništa im nije falilo. Sad ako treba preko novina da se vode ovakve priče ko je kome šta uradio, ok. Očigledno da je njena želja za reklamom preko medija velika, i ja joj ne zameram zbog toga - rekao je Darko.

Izvor: Pink.rs/Svet
Foto: nikodrugi7/Instagram

Pogledajte još