PRAVO VREME ZA LJUBAV: Kada horoskopski znaci upoznaju svoju srodnu dušu?

Predstavnici različitih horoskopskih znakova imaju različite stavove prema potrazi za ljubavlju - neki su vrlo mladi spremni da započnu ozbiljnu vezu, dok drugi, naprotiv, više vole da čekaju i prvo uspostave druga područja života.

Naravno, početak ozbiljne veze i stvarna osećanja ne mogu se predvideti tačno u dan, ali ponekad je korisno proveriti sa zvezdama u kojoj dobi ćete upoznati svoju pravu ljubav.

Ovan

Ovan upoznaje svoju srodnu dušu sa oko 25 godina - vreme kada predstavnici ovog znaka još uvek odrastaju i pokušavaju da shvate sebe. Za Ovnove je važno da pronađu svrhu u životu, tako da je i ljubav deo njihove svesti. Pored toga, želja za stupanjem u ozbiljnu vezu u ovoj dobi takođe je odlučujući trenutak za drugu polovinu predstavnika ovog znaka - tokom ovog perioda partner može videti Ovna onakvim kakav zaista jeste i odlučiti da li je spreman da ide s njim kroz život.

Bik

Bik svoju srodnu dušu upoznaje kada napuni 18 godina. Očigledno su još uvek vrlo mladi, ali ima nešto uzbudljivo u tome što ste mladi i zaljubljeni (a da ne govorimo o ozbiljnoj romansi). U dobi kada je svet oko vas još uvek misterija, a prijatelji važan deo života, Biku je potrebna srodna duša koja može da shvati kroz šta prolazi.

Blizanci

Blizanci ljubav upoznaju u 19. godini. Zbog svoje radoznalosti, najverovatnije neće dugo ostati sa ovom osobom - Blizancima će definitivno biti neprijatno što se odmah "obavežu" sa nekim (a starost će ih naterati da dobro razmisle), ali čak i ako predstavnici znaka izgube kontakt na nekoliko godina, pamtiće je dok se ponovo ne sretnu, kada oboje postanu zreliji.

Rak

Rak je od detinjstva sanjao o pravoj ljubavi, pa ne čudi što se predstavnici ovog znaka susreću sa srodnom dušom kada napune 21 godinu. Žele da njihova idealna veza bude puna romantike i poštovanja. To su glavni faktori na koje Rakovi tokom svog života obraćaju pažnju, a ako su njihove nade opravdane, zajednica će biti jaka i trajna.

Lav

Predstavnici ovog znaka upoznaju svoju polovinu sa oko 27 godina. Lavovi ne prihvataju ideju ozbiljne veze dok ne shvate šta žele od života. Može potrajati neko vreme, a tokom ovog perioda predstavnici znaka će se pitati da li je njihova odluka da sačekaju bila ispravna, ali na kraju shvataju da su učinili pravu stvar, jer za to vreme Lav postaje najbolja verzija sebe i otvara se ljubavi i ozbiljnim vezama.

Devica

Devica je izuzetak od pravila: za predstavnike znaka nije neophodno voleti da bi imali srodnu dušu. Devica je "ozbiljan" znak koji prvi put voli da radi sve kako treba. Veća je verovatnoća da će razmišljati o poslu i produktivnosti nego o ljubavnim vezama i zabavljanju, i radije će vreme provoditi u pokretanju sopstvenog posla i pohađanju događaja nego slušati nečije priče o sastancima. Ali ako se predstavnici znaka sretnu sa nekim ko deli njihove principe i vrednosti, moći će da stvore snažnu i trajnu uniju.

Vaga

Vaga partnera upoznaje u dobi od 20 godina, kada još ne zna šta je život i kako će izgledati budućnost. Njihova srodna duša biće neko ko im može pomoći da donose važne odluke u životu i sa kime će se osećati najudobnije - Vagi je potrebna osoba koja će im doslovno čitati misli.

Škorpija

Škorpije su vodeni znaci poznati po svojoj dubokoj, senzualnoj i strastvenoj ljubavi. Rano stupaju u vezu, do 16. godine mnoge Škorpije imaju veliku ljubavnu priču iza sebe. Oni vole ove osobine u sebi i vole ih u drugima. Škorpija, po pravilu, srodnu dušu upoznaje u dobi od 17 godina - uprkos činjenici da u ovoj dobi osoba ne shvata ozbiljnost i odgovornost situacije, predstavnici ovog znaka su svesni šta rade, i najčešće zadržavaju ljubav godinama.

Strelac

Strelac voli da bude slobodan i nezavistan, pa svoju srodnu dušu neće upoznati do 28. godine. Od svih horoskopskih znakova, Strelac je jedini koji ne mora imati vezu da bi bio srećan. Oni su avanturisti i žele da putuju kroz život s lakoćom i uzbuđenjem.

Jarac

Jarčevi sebi oduzimaju vreme kada je ljubav u pitanju. Vole ljude koji vredno rade, odgovorni su i preuzimaju inicijativu. Generalno, Jarac mnogo sumnja u srodne duše - oni će čitavog života kolutati očima pri pogledu na ljubljenje parova, a u ozbiljnu vezu neće ući pre 30. godine. Tada će dobiti priliku da se ostvare u svojoj karijeri.

Vodolija

Vodolije upoznaju ljubav nakon 25 godina. Oni cene jake i pouzdane veze, ali ne teže da ih učine središtem svog života. Uživaju u društvu, sklapaju prijateljstva iz svih sfera života i prirodna im je želja da promene svet oko sebe - predstavnici znaka imaju tendenciju da više pažnje posvećuju zajednici nego sebi ili svom romantičnom partneru.

Ribe

Ribama vlada Neptun, planeta snova, maštanja i obmana. Ljudi rođeni pod znakom Ribe su vrlo osetljivi i ne tolerišu emocionalno zanemarivanje. Istovremeno se zaljubljuju u mladosti - snažna osećanja, po pravilu, dolaze im do 20. godine.

Izvor: Grazia.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još