BILA SAM UZNEMIRENA ZBOG TRAČEVA KOJI ME PRATE: Oglasila se Ana Nikolić nakon saobraćajne nezgode koju je izazvala u Beogradu

Pevačica Ana Nikolić oglasila se nakon vesti da je izazvala sudar, odnosno, da je izgubila kontrolu nad automobilom kojim je upravljala i oštetila tri parkirana automobila.

Ana je potvrdila da je izazvala udes, a otkrila je šta uzrok toga, kao i šta je policija utvrdila na licu mesta.

- Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž - rekla je Ana za Telegraf Jestet.

- Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili - rekla je Nikolićeva.

- Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka - zaključila je Ana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još