I DALJE IMAM FOBIJU: Vanja Mijatović o posledicama teške saobraćajne nezgode

Vanja Mijatović verena je već godinu dana, a venčanje sa svojim izabranikom Aleksandrom odlaže zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

- Izgleda da će svadba biti sledeće godine. Razlog je, naravno, ova situacija u kojoj smo se našli. Kad smo krenuli malo da radimo, i on i ja smo nekako ukapirali da je bolje da sad radim i pevam, jer stvarno sam se uželela svega i nisam mogla više da sedim u kući. I da se malo finansijski povratim, tako da smo odlučili da je bolje da to bude sledeće godine, i kad svi budu malo rasterećeniji. Biće bolja situacija i napravićemo jednu veliku, lepu žurku - kaže Vanja.

Pevačica se osvrnula i na posledice teške saobraćajne nezgode koju je doživela pre osam godina, kada se sa kolegama vraćala sa koncerta, u kojoj je doživela ozbiljne povrede.

- Imam i dalje fobiju od svega toga, od tada nikad ne spavam kada idemo na nastupe, što može da bude jako iscrpljuće kada su u pitanju duge relacije i kada moram da spojim dva, tri nastupa. Nemam vremena da odspavam i odmorim, jer ne spavam u kolima. Imam fobiju, ne volim da se brzo vozim, kad neko popije nema šanse da sa njim sednem u auto, odmah ja preuzimam, ako je to slučaj, mada to se nije dešavalo - kaže Mijatovićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Kurir.rs
Foto: vanja_mijatovic_vvsr/Instagram

Pogledajte još