DRAMA U DOMU BIVŠE MODELSICE: Nevena Stamenković smeštena u bolnicu za psihijatrijske bolesti

Nevena Adžemović Stamenković, nekadašnja članica grupe "Models", u ponedeljak oko 21.30 časova završila je u bolnici Laza Lazarević.

Izvor blizak porodici, koji je do detalja upoznat sa slučajem, otkrio je najnovije informacije o tome kako se Nevena oseća, jutro nakon hospitalizacije.

- Nevena je pod terapijom, komunikativna je i ostaće do daljeg u bolnici - kratko je potvrdio izvor.

Podsetimo, Nevena je uz pratnju policije odvezena u bolnicu "Dr Laza Lazarević". Prema neproverenim informacijama, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

- Hvala na brizi, ja sam odlično, a za objavljivanje laži i neproverenih informacija ide tužba. Bilo bi lepo kada bi među ljudima bilo manje zla, a više dobrote - napisala je Nevenina sestra.

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Njen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

- Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Nevena se sa koleginicama iz grupe "Models" u više navrata pojavljivala u javnosti u veoma provokativnim odevnim kombinacijama o kojima se dugo pričalo, dok se često polemisalo o njihovim glasovnim sposobnostima.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - pričala je 2018. godine Nevena.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još