LJUBAV SA PAVLOM MENSUROM KRATKO TRAJALA: Ksenija Knežević ponovo u zagrljaju bivšeg dečka (FOTO)

Članica grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole T, kojeg je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

- Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur - rekao je izvor i otkrio:

- Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu - naveo je izvor.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom, na kojoj je ljubi.

PR grupe "Hurricane" na pitanje o pomirenju Ksenije i Nikole kaže:

- Ksenija nema nikakav komentar, ne želi da komentariše ništa u vezi ljubavnog života.

Uraganka je svega nekoliko puta pričala o svom ljubavnom životu, a jednom prilikom o Nikoli je rekla:

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija o Nikoli.

Foto: todorovic.nmr/Instagram

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ksenia.knezevic/Instagram

Pogledajte još