BRINUO SAM KAKO ĆE JAVNOST GLEDATI NA NAŠU VEZU, ZVANIČNO SAM JOŠ BIO U BRAKU: Mašan Lekić iskreno o razvodu i novoj izabranici Kristini Nikolić

Mašan i Mira Lekić godinama su bili u skladnom braku i uživali u odrastanju ćerke Mie. Važili su za jedan od najskladnijih parova javne scene, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode. Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu devojku Kristinu Nikolić, a nekoliko meseci kasnije ostvarili su se u ulozi roditelja. O novinama na životnom planu Mašan je godinu dana ćutao, a za nedeljnik "Story" otkriva i zbog čega.

- Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim, da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put - kaže Mašan i dodaje da želi još dece.

- Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već prošao, sada se lagano prisećam - ponosno je rekao Mašan.

Izvor: Hellomagazin.rs/Story
Foto: lekicmasan78/Instagram

Pogledajte još