AKO JE NEKOM SUĐENO DA ŽIVI, KO SAM JA DA TO PREKINEM: Mensur Ajdarpašić otkrio da li će oženiti Milicu ukoliko je trudna (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem voditelj je otkrio istinu o potencijalnoj trudnoći Milice Veselinović.

On je podigao Milicu i pročitao pitanje gledaoca.

- Milice, da li si trudna? - pitao je voditelj.

- Nisam, kako da znam i da jesam. Pazimo se, ali pošto ljudima smetaju maramice mi više nećemo da ih koristimo. Videćemo šta će biti od ponedeljka. Šta bi bilo kad bi bilo, ja to ne mogu da znam. Nisam ja htela da pazi - govorila je Milica.

- Što se tiče Milice, ima bolove u delovima u kojim sam ja imala kada sam bila trudna sa Željkom. Situacija nije naivna, tražila je da vadi krvnu sliku - započela je Miljana Kulić.

- To koliko smo mi zajedno nema veze. Ljudi su zajedno dugo pa se varaju i ne poštoju. Jeste malo vremena prošlo, ali ja sam njega zavolela. I da se desi ja sam to uradila sa osobom koju volim i sa kojom sam u vezi a ne sa nekim sa kim sam bila jedno veče - govorila je Veselinovićeva.

- Da li bi ostavili bebu, da je Milica trudna? - pitao je voditelj.

- Moramo da vidimo sve, da se utanači sve. Ne bih ja nekome oduzeo život, ako je nekom suđeno da živi, ko sam ja da to prekinem - odgovorio je Mensur.

- Posle tri četiri dana može da se vidi na testu, a možeš da apeluješ i na bthcg on je najsigurniji! - ubacila se Miljana.

- Da li ti deluje da je trudna? Da li ti se promenila? - nastavio je Milan.

- Ne znam, malo se popravila. Ja i ne znam kako to izgleda. Struk joj je bio uži to je sigurno - rekao je Mensur.

- Ukoliko se desi da je trudna, da li to znači da bi je oženio? - pitao je Milošević.

- Naravno. Ako se to desi, naravno da ću je oženiti, nikada je ne bih ostavio na ulici, jeste prošlo mesec dana ali ja nju stvarno volim. Da mi je neko pričao ovo, ne bih mu verovao, ako se desi odmah produžite u šesticu - nasmejao se Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.