NOVE NEVOLJE: Darko Lazić duguje 950.000 dinara za alimentaciju, Ana Sević podnela krivičnu prijavu

Pevač Darko Lazić nedavno je govorio o odnosu sa obe bivše partnerke, Anom Sević i Mariom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku ćerku Lorenu.

Ovim povodom oglasio se Aninin pravni zastupnik koji je otkrio da su protiv pevača podneli krivičnu prijavu i da alimentaciju nije platio 19 meseci, te dug iznosi 950.000 dinara.

Lazić, prema navodima advokata, Ani još uvek duguje 950.000 dinara.

- Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara - rekao je pravni zastupnik.

Kako je dalje objasnio, Darko je trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

- On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje.

Podsetimo, Darko je u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

- Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još