BRIŽNI OTAC JE NA MEDENOM MESECU: Oglasila se Marina Gagić nakon izostanka Darka Lazića sa prvog ročišta

Marina Gagić pojavila se danas, u četvrtak 14. oktobra, u pratnji advokata u Osnovnom javnom tužilaštu u Rumi, na prvom ročištu koje je održano po njenoj tužbi protiv bivšeg verenika Darka Lazića radi određivanja starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

Lazić se nije pojavio u sudnici jer je bio van zemlje, pošto je otputovao u Egipat sa novom devojkom, zbog čega je ročište pomereno za sledeći mesec.

Nakon završenog suđenja Gagićeva je otkrila o čemu je govorila u sudnici.

Kako je proteklo prvo ročište za starateljstvo?

- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će da dođe.

Možeš li nam otkriti tvoje tužbene zahteve?

- Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu.

Smatraš li da Darko izbegava suđenja?

- Ne znam da li izbegava, ali znam da je juče otputovao na medeni mesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje.

Juče je Darku bio rođendan. Jesi li mu čestitala?

- Poslala sam mu "srećan rođendan" ali u Aleksejevo ime. Ja sam pre svega vaspitana. Odgovorio mi je "hvala". Nakon čestitke sam ga podsetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje.

Nedavno te je optužio da si iz kuće u Brestaču uzela stvari i da ti to niko nije zamerio. Kako to komentarišeš?

- Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živeti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jetine da bih ih ostavila tek tako.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: gagic_marina/Instagram

Pogledajte još