IZVAĐENA JOJ JE ŠTITNA ŽLEZDA SA 19 TUMORA, IMA BOLESNO SRCE: Tara Simov u emotivnoj ispovesti otkrila da joj je majka u teškom stanju (VIDEO)

Tara Simov i Miljana Kulić osamile su se u pušionici i neobavezno ćaskale. Tara je priznala sve o raskidu turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i bolesti majke, pa se slomila i zaplakala. Ova emotivna scena je uznemirila Kulićevu.

- Taj odnos je bio toksikologija, krvoproliće, bilo je i ono oko Stefana. Ja sam se čula sa Stefanom i rekao mi je da nema komentar ni na šta. Ljudi, Stefan i ja smo raskinuli pre tri godine, on me posle toga nije ni pipnuo - govorila je Tara.

- Pa, što ste raskinuli? - pitala ju je Miljana.

- Zato što sam imala tri smrtna slučaja za mesec dana, baka, deka i najbolji drug i pukla sam s glavom - objasnila je Simova.

- Kako su ti mama i tata? - nastavila je Kulićeva.

- Mama je jako loše, tata je okej - rekla je Tara.

- Što je loše? Šta joj je? - zabrinula se Miljana

- Nije više sva svoja, ne zna šta priča. Valjda je početak Alchajmera, ali neću da grešim i lupam gluposti, ali ne znam, mama me pita za neke helanke iz stana u Rakovici, a mi u Rakovici živeli pre 12 godina. Nakuplja joj se voda oko pluća, srce joj radi 50 odsto - poverila se Tara.

- I zato nisi dobro? - upitala ju je Miljana.

- Između ostalog. Kad su takve stvari u pitanju, smrt je nešto prirodno. Moja mama ima 65 godina, nije mlada, adaptiraš se da je to život, samo mi je krivo što ne mogu da joj pomognem. Izvađena joj je štitna žlezda 2006. godine sa 19 tumora, žena ima bolesno srce - rekla je Tara kroz suze.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printcreen/Youtube

Pogledajte još