MOM DETETU SE UNIŠTAVA BRAK, SPREMNA SAM DA UĐEM U "ZADRUGU": Dalilina majka prolazi kroz pakao zbog ćerkine veze sa Filipom Carem

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, odlučila je da ispriča samo delić onoga što je za javnost nepoznanica. Kako napominje tek će sve izneti u javnost i pokazati svima da će Dalilin i Dejanov brak opstati.

- Zar treba ovolika polemika da se vodi o mom detetu? Svi misle da je Dalila nejaka i nezaštićena spolja i da ovu veštačku frku niko neće prekinuti? Samo neka se tome nadaju. Čitava ova igra između Dejana, Dalile i Filipa Cara je nepodnošljiva. Kad budem odlučila, govoriću o svemu javno, za sada još nije momenat za to - poručuje Emina.

- Mnogi novinari su me zvali, ali ja još ne želim da ogolim čitavu istinu. Lažima se ništa neće postići koje se plasiraju o mom detetu i meni. Znam i ja napraviti haos po novinama i u studiju, samo ako me pojedini rijaliti igrači budu dirali - rekla je uznemirena Dalilina mama i otkriva da bi ušla u petu sezonu rijalitija.

- Kad je moje dete u pitanju, a u ovom slučaju i Dejan i Dalila, i te kako sam spremna da uđem u "Zadrugu" i da se suočim sa svima. Ja Dejana i dalje doživljavam kao svoje dete. Imam i brojne informacije o drugim učesnicima koje bih iznela u javnost. Ali što se kaže, polako, sve će to doći na svoje mesto - ističe Emina koja poslednjih dana prolazi kroz pakao.

- Prolazim kroz pakao, a kako i ne bih kad vidim da se mom detetu uništava brak. Dalila nije sama i moju podršku će uvek imati. Neka se igraju sa mojom decom unutar rijalitija, ali moraju da misle i na nas majke. Ja shvatam šta je rijaliti igra, ali ovo je postalo nepodnošljivo. Za svoju Dalilu bih život dala, a kad vidim šta rade pojedini ukućani pozli mi. Marko Đedović umesto da ih spaja, on taj brak uništava raznim informacijama - zaključila je Emina Mujić.

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još