RASTOPIĆE I NAJHLADNIJE DAME: Pet komplimenata koje svaka žena želi da čuje od svog muškarca

I naizgled hladnu i strogu ženu "rastopiće" iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su prijatno društvo, da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno itd. Žene su uglavnom veoma slabe na muškarce koji pokazuju osećanja, koji ne skrivaju da su ponekad ranjivi, koji paze na nju kao "kap vode na dlanu" i koji su uvek tu bez obzira na težinu okolnosti.

Saznajte koji komplimenti ženama posebno prijaju:

Ako istakne neku njenu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može biti nešto fizički na ženi, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. "Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smeješ." na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju, jer baš svako voli da ga drugi gledaju s velikom pažnjom, a ne površno.

Zamoli ženu da im iznese svoje mišljenje o nečemu

"Šta ti misliš o tome?", pitanje koje svaka žena želi da čuje od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i da ceni njeno mišljenje, odnosno da želi da zna kako ona razmišlja. Dame takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijal za kvalitetnu vezu.

Kaže da se u njenom društvu oseća prijatno i opušteno

Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju da s njom mogu da budu ono što zaista jesu i mogu lako da se opuste. Osim toga svakoj ženi je drago da čuju da su prijatno društvo.

Uživa naglas u njenom mirisu

Bilo da je reč o intimnim delovima tela ili ne, svaka žena voli da zna da prijatno miriše. Tad se oseća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.

Kaže joj koliko je lepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su posebno osetljive na te stvari. Svaka voli da zna da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima.

Izvor: Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još