ČITAVU MOJU 16. GODINU BIH IZBRISALA: Mina Vrbaški iskreno o svojoj prošlosti

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ugostila je i ove subote u svom studiju dobro poznate dame sa domaće javne scene, među kojima su se našle bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, pevačice Mia Borisavljević, Vesna ĐoganiBiljana Jevtić, kao i ministarka bez portfelja, Slavica Đukić Dejanović.

Mina Vrbaški otkrila je svoje mišljenje o današnjim devojkama.

- U današnje vreme mnogo je teško naći iskrenog partnera i nekog ko će uopšte da se usudi da uđe u neki odnos, sve se danas vrti oko društvenih mreža i apsolutno je tečko naći partnera koji će ti zaista pružiti pravu ljubav. Uglavnom se to sve gleda kroz neku korist, da žene budu sa muškarcima iz koristi, jer od njih dobijaju sve. To jeste bilo oduvek, ali sad kreću to da rade sve mlađe i mlađe generacije - priča bivša zadrugarka.

Vrbaški je priznala i da je svoje najbliže lagala zbog ljubavi.

- Često sam lagala svoje prijatelje kada je moj poslednji ljubavni odnos bio u pitanju. Pričala sam da je sve u redu, da je sve dobro, ali na kraju taj odnos nije valjao ničemu i ništa dobro nije doneo - otkriva Mina, pa dodaje:

- Ja znam koliko me je sve to koštalo, ali opet shvatim da postoje ljudi koji su vredni i koji će me poštovati zbog nekh stvari, i pruhvatiti me sa svim svojim vrlinama i manama. Na kraju sam saznala ko su mi pravi prijatelji, kakva god da sam ja bila, i moja prošlost, na kraju, eto, nešto sam naučila - rekla je ona.

Sanja Marinković ju je zatim upitala koji deo svog života bi izbrisala, a bivša zadrugarka se potpuno slomila i zaplakala.

- Čitavu moju 16. godinu bih izbrisala. Uvek kad se vratim na te stvari, mnogo mi je krivo što sam sebi dozvolila da u mnogim situacijama budem iskrena i što sam bila mlada i naivna i otišla u taj veliki grad koji me je progutao... Teško je da se svakodnevno borite sa stvarima koje ste prošli. Mnogo i ja vučem iza sebe, i kada, evo u partnerskim odnosima, krenu da mi prebacuju neke stvari, a znaš sa kakvom osobom si ušao u odnos, znaš nečiju prošlost... Ne može da ti bude teže, nego što je meni i mojoj porodici. Ja se naježim kad to čujem - priča Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još