SVIMA KOJI ME BLATE ĆE STIĆI TUŽBA: Iva Grgurić oplela po Dinu Dizdareviću i Marku Đedoviću

Iva Grgurić se nedavno našla na meti skandaloznih optužbi Dina Dizdarevića, učesnika trenutno aktuelne pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", te je odlučila da presavije tabak i tuži ga.

- Ja sam Đedoviću bolna tačka, a ne znam zašto. Možda sam bila sa nekim njegovim dečkom ili se sviđam nekom od njih, ili je kivan na to što je Hrvatica pobedila u "Zadruzi". Ne znam, oni najbolje znaju. Ne liči mi na Marinka da je Dinu dao dozvolu da priča sve te gnusne stvari jer je on, na kraju krajeva, popljuvao i njega i njegovu porodicu - kazala je Grgurićeva i dodaje:

- Premalo je istine rečeno za tako mnogo neistina. Nisam sa Marinkom bila iz interesa nego iz čiste ljubavi. Dino je tu dosta toga dodao, a kad jezik krene da mu ide pravo, tu ga Đedović i Bane saseku, još on počne da muca jer nije dobro naučio priču koju su ga učili pre ulaska u "Zadrugu".

- Ne boli me to što pričaju jer znam da to nije istina i da je sve to plasirano iz podmuklih, bolesnih glava. Ne pričinjava mi to stres. Baš danas sam potpisala punomoćje advokatu, pa će svima doći tužba koji me blate jer nisam aktivan učesnik rijalitija i ne mogu da se branim verbalno, pa će sve to ići putem suda - istakla je pobednica treće sezone "Zadruge".

- Dino je preko mene ušao u "Zadrugu", a sad preko mene hoće i da ostane jer nije progovorio za ovih par meseci koliko je tu, sve dok nije došao Đedović i dao mu zeleno svetlo i vetar u leđa. Nije mogao da smuva nijednu devojku jer nema mozga za to. On muva samo telom - dodala je Iva.

- Dino nema nikakve dokaze kojima može da me kompromituje jer nisam dozvolila da u životu ima bilo ko takve dokaze. Nisam radila ništa što može da me kompromituje. Oni plasiraju priču što kontroverzniju i prave od muve slona jer takva priča lakše uđe u uši - zaključila je bivša zadrugarka.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još