ČEKA TREĆE DETE: Anja Valente u drugom stanju

Kako piše magazin "Story" u domu Snežane i Dragana Stojkovića Piksija razlog za slavlje je udvostručen. Naime, porodica je krajem septembra otkrila lepe vesti - Andrea Stojković čeka svoje prvo dete. A sada je potvrđeno i da je mlađa ćerka Dragana Stokovića Piksija trudna. Anja Valente čeka svoje treće dete, zbog čega su posebno radosne njene ćerkice Kasia Ginza i India Rouz.

Anja, koja je inače izuzetno aktivna na društvenim mrežama, smanjila je svoje aktivnosti na Instagramu i po prvi put odlučila da u trudnoći uživa daleko od radoznalih pogleda. Fotografija trudničkog stomaka na društvenim mrežama nema, a buduća mama u trudničkim danima prvi put uživa bez pritiska koji društvene mreže i javno mnjenje nose sa sobom.

Andrea Stojković dobiće ćerkicu, dok Anja pol svog trećeg deteta još uvek nije podelila sa javnošću.

Ćerke Dragana i Snežane Stojković prvi put kroz ovu avanturu prolaze zajedno, a starijoj Andrei mnogo znače podrška i iskustvo mlađe Anje, koja je već dva puta iskusila sve čari drugog stanja u kojima sada i po treći put uživa.

Porodica Stojković neizmeron je srećna i sa nestrpljenjem iščekuje da upozna dva nova člana, koji će im se kroz nekoliko meseci pridružiti.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: anja/Instagram

Pogledajte još