NE POSTOJI TAJNI RECEPT ZA LJUBAV: Jelena Tomašević iskreno o braku sa Ivanom Bosiljčićem

Pevačica Jelena Tomašević gostovala je u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji i tom prilikom otkrila da ume da bude strog šef.

- Odlična sam sa bendom ali umem da budem stroga po potrebi i tada se svi jako iznenade, ali i poslušaju bez pogovora - ispričala je Jelena sa osmehom za K1 i dodala:

- Ipak moram da kažem da smo godinama zajedno i da su svi oni jako odgovorni i disciplinovani i da retko imam povoda da budem takva.

Jelena je podelila sa gledaocima "Prvog reda" da njena mama radi u bolnici u Kragujevcu i da je ona predvidela ovoliko trajanje korone.

- Moja mama radi u Kragujevcu u bolnici, i još na početku, kada sam bila ubeđena da će korona trajati mesec dana, ona me je pozvala i rekla mi: "Čuvajte se, ovo će baš da traje." Bila sam u fazonu "Ma nema šanse". Nažalost bila je u pravu, ali moramo da idemo napred i da se probijamo kroz sve ovo što se dešava - ispričala je Jelena Tomašević.

Pevačica je priznala da je imala veliku tremu pred akustični koncert koji je održan u junu.

- Moj prvi akustični koncert od početka korone je bio u junu ove godine, imala sam ogromnu tremu. Ozbiljno sam pristupila tom nastupu, imali smo nekoliko proba, čak sam morala i da se raspevam pred koncert, što inače ne radim.

Jelena se osvrnula i na smrt velikog umetnika Marinka Rokvića.

- Sa Marinkom sam nastupala na jednom novogodišnjem koncertu i tako smo se divno družili. To je bio čovek pun energije, sa fantastičnim hitovima. Mnogo sam se rastužila, ljudi nekako prebrzo odlaze.

Pevačica je otkrila kako ona i njen suprug Ivan Bosiljčić uspevaju da opstanu u srećnom braku, u ovim turbulentnim vremenima.

- Svako ko se udao ili oženio iz ljubavi tu ljubav će i uspeti da sačuva, ne postoji nikakav tajni recept. Najvažnije je da su partneri kompatibilni i da se vole - zaključila je Jelena Tomašević za K1 televiziju u "Prvom redu".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još