PRVO LOLA I MILA ČUJU MOJE NOVE PESME, ONE SU NAJBOLJI KRITIČARI: Sergej Ćetković iskreno o odrastanju naslednica i planovima za budućnost

Posle tri godine pevač Sergej Ćetković ponovo nastupa u Beogradu 18. novembra u "Kombank dvorani". Tim povodom gostovao je u "Vikendu na K1" na K1 televiziji i otkrio ko mu je prva i najdraža publika.

- Prvo moje ćerke čuju moje nove pesme, pa tek onda svi ostali. Kada one počnu da ih pevuše, znam da sam pogodio emociju, jer su deca iskrena i slušaju dušom i bez kalkulisanja. Kamo sreće da smo i mi odrasli tako iskreni u drugarstvu i mislima - rekao je Sergej Ćetković za K1.

Sa gledaocima "Vikend na K1" Sergej je podelio kako se njegove ćerke Lola i Mila osećaju povodom njegove popularnosti.

- Svesne su neke moje popularnosti, ali nisu opterećene. Živimo u normalnoj atmosferi, tata zna da bude i nasmejan i da vikne, a i da priča sa njima o svemu. Bitno mi je da nemaju lažnu sliku o životu - ispričao je Sergej i dodao:

- Kada bi sve što se dešava u našem domu završilo na Instagramu to bi bio rijaliti. Privatan život treba da ostane privatan, a ove male atmosfere iz doma volim da podelim sa svojim fanovima.

Sergej insistira da o svojoj karijeri priča u množini.

- Uvek kažem mi, jer iza mene stoji i moj bend. Ne mogu sam da prihvatim sve nagrade, to je zasluga timskog rada. Zajedno sviramo 16 godina, više smo prijatelji nego saradnici i zato se na bini razumemo jednim pogledom - zaključio je Sergej Ćetković u "Vikendu na K1" na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Nemanja Novaković/Promo

Pogledajte još