I U DOBRU I U ZLU: Tri horoskopska znaka uvek će biti uz vas

Oni će biti uz vas i kad vam je dobro u životu, a posebno kada vam teže ide...

Devica

To su vedri i optimistični pojedinci koji rado pomažu drugima. Za njih ne postoji problem koji ne može da se reši, tako bar pristupaju svakoj poteškoći i daju sve od sebe da naprave nešto korisno. Njihov optimizam je jak i zarazan da neretko rešavaju stvari koje su mnogi davno otpisali kao nerešive.

U sebi imaju senzor koji se aktivira kad je draga osoba u problemu i potrebna joj je podrška i uteha. Jako cene iskrenost, pa je važno s pripadnicima ovog znaka da razgovarati otvoreno i iskreno, bez puno opterećivanja nebitnim detaljima.

Rak

Astrolozi ljude rođene u znaku Raka smatraju najrazumnijim, najljubaznijim i najosetljivijim pojedincima na svetu. Oni su skloni da druge ljude stave na prvo mesto. Čak i u teškim vremenima tuđa dobrobit biće im važnija od lične. Rakovi su uvek spremni da pomognu, čak i ljudima koje možda nikad nisu videli. Oni jednostavno ne mogu da odbiju da pomognu nekome ko se nađe u nevolji.

Lav

Ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni da donose preuranjene zaključke, bez obzira u kakvoj situaciji se našli. Vrlo su pažljivi prema drugima i ne žele da nekoga povrede, ni rečima ni delima.

Lavove mnogi smatraju vrlo odanim prijateljima na koje se mogu osloniti. Oni će biti uz drage ljude i u najtežim vremenima, i ne samo to, daće sve od sebe da poboljšaju tu situaciju.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još