NIJE ME UDARIO, PALA SAM: Marija Karan ne želi da krivično goni Vladana Balabana

Glumica Marija Karan saslušana je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom detaljno je opisala šta se desilo 5. novembra oko četiri ujutru u centru Beograda i njenu svađu sa partnerom Vladanom Balabanom, tvrdeći da je on uopšte nije udario.

Ona je u tužilaštvu izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Tužilaštvo je nakon toga, a po pribavljanju izveštaja Policijske stanice Stari grad, izjava očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video-zapise sigurnosne kamere i izveštaja lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

U saopštenju tužilaštva se precizira da je izbila svađa između glumice i Balabana, koji su u emotivnoj vezi, ali ne žive zajedno.

Tom prilikom došlo je samo do verbalne rasprave među njima, a nije bilo povređivanja, jer je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada.

Kako ni ranije nigde nisu registrovane prijave za nasilje među ovim licima, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela nasilje u porodici, naglašava tužilaštvo.

Dodaje se da, kako se ovaj događaj odigrao u garaži stambene zgrade u Dositejevoj ulici i da je pri tome došlo do težeg remećenja javnog reda i mira, to se nisu ostvarila ni obeležja krivičnog dela nasilničko ponašanje, već bi se eventualno radilo o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

Mediji su tokom vikenda prenosili da je Balaban Mariju ošamario tokom rasprave, a da je ona njemu potom polomila staklo na automobilu, te da su dobili prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

Izvor: B92.net/Tanjug
Foto: marakaran/Instagram

Pogledajte još