PUKLA VEZA SA PRODUCENTOM: Sara Jo našla novog dečka?!

Kako pišu domaći mediji, pevačica Sara Jovanović i producent Milko Babić navodno su raskinuli pre dva meseca zbog "različitih pogleda na zajedničku budućnost".

Naime, navodno je za raskid razlika u godinama igrala značajnu ulogu, a kako se saznaje od izvora bliskih paru, mladom producentu je između ostalog i smetalo što pevačica nema fokus na vezu i sve više ulazi u infuenserske vode.

Inače, Sara Jo je 2019. godine objavila da je u vezi sa Milkom, mediji su zatim pisali da je par počeo i da živi zajedno, ali su stvari krenule je sve nizbrdo. Ni za njen rođendan, koji je bio 29. oktobra, Jovanovićeva nije objavila zajedničke fotografije sa Milkom, a nedavno je u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu uhvaćena sa novim dečkom.

Kako se dalje navodi, pevačica i njen partner ušli su u ugostiteljski objekat dobro raspoloženi, sve vreme su se smeškali, a zatim su u nekoliko navrata razmenili nežnosti. Iako se nisu poljubili, Saru je dečko naizmenično držao oko struka i za ruku, pa je sasvim jasno da nije reč o prijateljstvu. Par se u restoranu zadržao oko dva sata, a čim su završili sa jelom platili su i otišli dalje. Sarin partner je, kako se navodi, sportski građen, a oboje su imali opušten stajling.

- Poznato je da Sara nikad ne priča o privatnom životu, pa tako neće ni sada - poručili su iz Sarinog PR tima.

Izvor: Pink.rs
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još