TAJNO ORUŽJE: Koja je najseksi osobina svakog horoskopskog znaka?

Horoskop nam može otkriti koliko smo privlačni drugim ljudima, a svaki znak ima nešto što ga čini posebno zanimljivim. Evo koje su to najseksi osobine svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Žena Ovan je snažna i puna samopouzdanja. Ona uvek dobije ono što želi, a najseksi osobina žene Ovna je njena nezavisnost.

Bik

Bik je društveni znak koji voli da uživa u životu, pa je uvek u centru pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najseksi osobinom Bika.

Blizanci

Deluju sramežljivo i rezervisano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu da im odole. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele da ostave utisak da ih je teško osvojiti, drugi ih još snažnije žele.

Rak

Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osećaju dobro kada uspeju da se približe ovom izrazito porodičnom i vernom znaku.

Lav

Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i podićiće atmosferu gde god se pojavi.

Devica

Krasi je artistički i lingvistički um, a njeno vešto baratanje rečima sve obara s nogu.

Vaga

Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, lepotom i ljubaznošću. Vaga je ona magična devojka koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

Škorpija

Škorpije su odvažne i strastvne, a pa im je veoma teško odoleti. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Strelac

Smatra se najsrećnijim znakom horoskopa, ali Strelac je i puno više od toga. Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom, jer je on uvek voljan da isproba nove stvari.

Jarac

Jarčeve krasi brzi um i smisao za humor. Njegova duhovitost može lako osvojiti drugu osobu.

Vodolija

Uvek mislite na druge i jako ste dragi i zbog toga ste drugima najprivlačniji. Uvek kažete i učinite ono što treba da biste ponovo osvojili i očarali partnera.

Ribe

Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. One su povučene i zarobljene u sopstvenom svetu. Iako se to nekima može činiti kao usamljen život, poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još