MOJ ŽIVOT JE POTPUNO ODVOJEN OD NJEGOVOG: Jovana Jeremić otkrila da prolazi kroz bračnu krizu

Jovana Jeremić oglasila se nakon navoda da se razvodi od muža Vojislava Voje Miloševića.

Kaže, do razvoda još nije došlo, ali kriza postoji. Kada je reč o tome što je na Instagramu ostavila samo svoje prezime, ističe da je to njeno "umetničko ime".

- Promenila sam ime i prezime zato što je to moje umetničko ime, svi me znaju kao Jovanu Jeremić - počela je Jovana.

- Ja imam i svoj stan, on ima svoj. To što sam ja često ovamo, a on onamo, je doprinelo da taj trač krene gradom. Ja sam u braku, Voja i ja funkcionišemo. Verovatno je to proisteklo iz mojih izjava da "kad mi ne bude išlo sa njim, ja ću se razvesti". Ja ne varam, to je deo mog imidža i to želim da forsiram. Kada sam sa jednim čovekom ja pripadam tom čoveku - priča Jeremićeva.

- Kad se razvedem opet ću tražiti ozbiljnu vezu. Za mene nećeš nikad čuti da sam bila sa nekim uporedo kad i sa mužem, jer to je meni ispod časti. Moj život je potpuno odvojen od njegovog - ja imam svoj stan, on ima svoj. Mi se tu nigde nismo umrežavali, da ja mogu da imam problem. Ja sam pre svega svoja pa tek onda nečija - dodala je.

- Priča o razvodu za sada nema osnova, ništa nisam uradila da bi to neko mogao da priča. Imamo samo manje slika na Instagramu, a to je zato što ja tako želim da uređujem Instagram. Želim sebe da forsiram u prvi plan. Kada se budem razvodila obavestiću javnost saopštenjem, ja to neću kriti jer će to biti veliki dan u mom životu - istakla je Jovana.

Na pitanje planiraju li da žive zajedno i dalje, dala je prilično konfuzan odgovor:

- Živećemo i zajedno, a i odvojeno. Prolazim kroz krizu u braku, ali nisam podnela papire za razvod. Ovo je klasična kriza koja može da rezultira pomirenjem, a možemo i da ne ostanemo u braku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još