NIJE ŽELEO DA ZA SOBOM OSTAVI SINOVE KOJI ĆE DA SE SVAĐAJU OKO IMOVINE: Marinko Rokvić sve što je stekao podelio na ravne časti

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon teške borbe sa karcinomom pankreasa, a navodno je pre smrti podelio imovinu, koju je stekao sa suprugom Slavicom.

Naime, kada je bolest uznapredovala, pevač je odlučio da imovinu navodno raspodeli na ravne časti svojim sinovima i životnoj saputnici. Njegova poslednja želja je bila da Dario, Nikola i Marko nastave da žive u miru i slozi, što je ispričala njegova koleginica sa estrade koja je, zbog poštovanja prema porodici, insistirala na anonimnosti.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe - rekla je pevačica, koja je bliska s porodicom.

- On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - ispričala je pevačica.

Prema njenim rečima, Rokvić se nikada nije hvalio materijalnim stvarima.

- Živeli su skromno i pošteno. Koliko znam, Dario nema nameru da živi u Srbiji i sva imovina koja je stečena u našoj zemlji ostaje Nikoli i Marku, a njemu su uvek vrata otvorena i ima gde da bude sa svojom porodicom kada dolazi. S druge strane, Slavica ostaje u kući na Banovom brdu, a pevači imaju svako svoju nekretninu - rekla je pevačica.

- Kuća na moru ostaje Slavici. Stan koji su imali na Novom Beogradu su prodali i novac raspodelili tako što je stambeno osigurao sinove koji su tada zasnovali svoje porodice. Svi su ponosni i na oca i na majku, koju će sada da čuvaju i paze kao malo vode na dlanu - zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: rokvic.slavica/Instagram

Pogledajte još