PEVAČICA I POLITIČAR SLAVE DECENIJU LJUBAVI: Ana Bekuta otkrila kada će se udati za Milutina Mrkonjića

Zabrinuti izraz na licu Ane Bekute, koji su prošle nedelje uočili gledaoci "Paparaco lova", otkrio je da se nešto ozbiljno dešava u njenom privatnom svetu. Ekipa emisije ušla je folk divi u trag dok se vraćala sa Kardiovaskularne klinike na Dedinju, a ubrzo se saznalo da je tamo bila s razlogom - nekoliko sati provela je pored svog partnera Milutina Mrkonjića.

Pošto je političar i bivši ministar saobaćaja letos podvrgnut operaciji aortnog zaliska, upalila se crvena lampica i mnogi su se zabrinuli kada su čuli da je ponovo u bolnici. No, pevačica je odmah smirila i javnost i medije zvaničnim saopštenjem da je Milutin dobro, ali i da mu je proteklih dana ugrađen pejsmejker.

- Procedura je prošla u najboljem redu, oporavak je u toku. Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam.

Popularni Mrka, koji je toliko vitalan da je teško poverovati koliko godina ima, a u pitanju je prilično visok broj - 78, dobro je podneo i ovaj hirurški zahvat. Naravno, narednih nedelja moraće da se odmara pod strogim nadzorom lekara. Ako su on i Ana planirali neku proslavu povodom decenije ljubavi, ta priča će malo sačekati.

Ana i Milutin o svadbi imaju samo jedno da kažu:

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto.

Iako se savršeno slažu, dalji korak u vezi, kao na primer brak, ne planiraju. To bi, mora se priznati, bila savršena kruna desetogodišnje ljubavi. Ali, on je zvanično oženjen, a ona nema nameru da ponovo staje na "ludi kamen".

- Ne planiram da se udam, nisam luda. Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio... - rekla je Ana.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još