TREBA DA BUDE LJUTA NA MENE: Nenad Aleksić Ša priznao da se ogrešio o Kiju Kockar

Iako su svojevremeno bili veoma bliski prijatelji, te su čak i snimili duet, odnosi pevačice Kije Kockar i repera Nenada Aleksića Ša zahladneli su nakon njegovog učešća u četvrtoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga".

Iako su to mnogi pripisali tome što je Kija otvoreno negativno komentarisala Nenadovu javnu prevaru supruge Ivane Aleksić sa rijaliti zvezdom Tarom Simov, budući da je ona slično doživela na svojoj koži u prvoj sezoni "Zadruge" zbog tadašnjeg supruga Slobe Radanovića i jutjuberke Lune Đogani, Aleksić je sada priznao da je zapravo njegova greška to što više ne razgovara sa Kockarevom.

- Ona i ja se nismo ni čuli ni videli. To je ono gde sam ja pogrešio, evo iskreno da kažem. Sve je počelo kada sam se ja svađao sa teta Nadicom i potkačio Kiju, za čim stvarno nije bilo potrebe - istakao je Ša za "Grand".

- Žao mi je zbog toga. To je moja greška i Kija i treba da bude ljuta na mene. Ne zameram joj, zaista - dodao je reper.

Podsećanja radi, iako je on sam bio taj o čijoj se javnoj prevari supruge pred kamerama rijalitija pričalo u najvećem delu tekuće godine, Nenad je u poslednjem intervjuu obrazložio zbog čega smatra da je ono što rijaliti zvezda Dalila Dragojević trenutno radi svom suprugu Dejanu mnogo gore.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još