PRIJATELJ MI REČE DA ŽELI DA GA ŽENA OVAKO GLEDA: Vladimir Tomović ponovo podgrejao priče o navodnoj vezi sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša (FOTO)

Tokom četvrte sezone rijlaiti šou programa "Zadruga" reper Nenad Aleksić Ša javno je prevario svoju suprugu Ivanu sa dvadeset godina mlađom zadrugarkom Tarom Simov.

Najveći protivnik Tarine i Nenadove ljubavne veze bio je njihov cimer iz Bele kuće Vladimir Tomović, koji je nakon napuštanja imanja u Šimanovcima stupio u prijateljski odnos sa Aleksićevom bivšom suprugom.

Ivana i Vladimir često su se čuli preko Instagrama, a reperova bivša supruga Tomovića je posećivala u njegovoj rodnoj Crnoj Gori tokom leta.

Ubrzo se u medijima pojavila informacija da njih dvoje ne veže samo prijateljstvo, već da su vremenom uplovili u ljubavnu romansu.

Nijedno od aktera ove priče nije želelo da potvdi da su u emotivnoj vezi, ali sudeći po poslednjoj objavi bivšeg zadrugara, njih dvoje su ipak zajedno.

Naime, Tomović je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju nastalu tokom letovanja, na kojoj pozira sa lepom brinetom.

- Zamisli šta mi reče prijatelj: "Želim da me žena gleda kao što Ivana gleda tebe" - napisao je Vladimir, a istu fotografiju na svom profilu podelila je i Ivana, čime su ponovo podgrejali priče o navodnoj romansi.

Foto: vladelije/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _ivv_/Instagram

Pogledajte još