DOŽIVLJAVALA SAM PSIHIČKO I FIZIČKO NASILJE: Jami Milenković o teškom periodu tokom odrastanja

Pevačica Jasna Milenković Jami, koja i danas privlači pažnju izgledom, priznala je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja i da su dani iz školske klupe ostali u lošem sećanju.

Pevačicu su deca često maltretirala zbog uspeha u gimnastici, kako je sama pričala.

- Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao, jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda, bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić - ispričala je Jami jednom prilikom.

- Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala - otkrila je ona.

Kao što je poznato, Jami je pre nego što je postala deo estrade bila prvakinja Srbije u gimnastici. Muzičku karijeru započela je 1991. godine i ubrzo postala jedna od najvećih folk zvezda tog vremena.

I tokom karijere je imala "loših" dana. Pesma "Šibica" imala je provokativni tekst, pa je tih devedesetih godina, kako kaže, bila na stubu srama.

- Ja sam tada, zbog te jedne reči, bila na stubu srama. Danas se zaista preteruje, pesme su vulgarne. Okej je da se igra dvosmisleno, ali je ovo stvarno očaj - rekla je Jami.

Danas ima 55 godina i zbog vitkog i zategnutog tela i dalje slovi za jednu od najzgodnijih pevačica, kao što je važila i ranije.

Izvor: Mondo.rs/Gloria
Foto: jamiofficial/Instagram

Pogledajte još