NEKA CRKNE SVAKO KO JE UČESTVOVAO U OVOME I SVI NJEGOVI: Emina Mujić oglasila se skandaloznom porukom nakon razvoda njene ćerke Dalile Dragojević (FOTO)

Dalila i Dejan Dragojević juče su potpisali papire za razvod braka na imanju u Šimanovcima pred kamerama televizije "Pink".

Kada se bračni par Dragojević 5. septembra uselio u Belu kuću niko nije mogao ni da nasluti da će Dalila javno prevariti svog supruga i upustiti se u ljubavnu vezu sa cimerom Filipom Carem.

Nakon brojnih svađa i skandala oboje su zatražili papire za razvod, a juče su definitivno stavili tačku na svoju petogodišnju ljubav.

Dalilina majka Emina Mujić povodom dešavanja u "Zadruzi 5" oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk skandaloznom porukom i pretnjama zadrugarima koji su podržali njenog bivšeg zeta.

- Govnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je go*no, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja je*ati svima, samo polako! Platićete, go*na, svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana, dabogda svi plakali ovako za najmilijim, od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih go*ana - napisala je Emina.

Foto: Emina Mujic/Facebook

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Emina Mujic/Facebook

Pogledajte još