KAO MALA, MAŠTALA SAM DA NOSIM KRUNU: Mis Srbije Andrijana Savić ne krije recept za svoj uspeh

Da biste bili Mis Sveta osim što ste lepi morate da imate i šarma. Naša predstavnica Mis Srbije Andrijana Savić pričala je o sebi u "Prvom redu" na K1 televiziji.

- Kao mala, maštala sam da nosim krunu, želela sam da budem princeza kad porastem i baš zbog toga me je tetka podržala da se prijavim za Mis Srbije i eto mene sa krunom na glavi - ispričala je Andrijana za K1.

Ona nije mogla da sakrije uzbuđenje u "Prvom redu" pred njeno najveće takmičenje u životu.

- Jako sam uzbuđena zbog svega što me očekuje tamo. Trudim se da budem spremna u svim disciplinama i da dam svoj maksimum. Neverovatan je osećaj da predstavljate ovakvu divnu zemlju, mnogo sam ponosna na sebe i ceo moj tim.

Andrijana ne krije recept za svoj uspeh.

- Konstantan rad na sebi, bila sam mnogo povučena kao mala i mislila sam da neću moći da izgradim sebe dovoljno, ali godinama kasnije ja sam spremna za Mis Sveta. Nemam vremena da razmišljam o tremi, spavam malo, ali to mi je postala navika - priznala je Mis Srbije.

Da li je teško uskladiti sve obaveze koje ima jedna misica?

- Nije teško, kada imate jednu svesku i sve lepo zapisujete, na kraju sve bude kako treba - ispričala je Andrijana u "Prvom redu" na K1 televiziji.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: andrijana___savic/Instagram

Pogledajte još