MOJ SAN JE POSTAO STVARNOST: Teodora Džehverović kupila stan u Beogradu

Pevačica Teodora Džehverović oglasila se putem Instagram profila i otkrila pratiocima da je kupila stan u Beogradu o kom je dugo maštala.

- Ćaos drugari, nadam se da ste dobro. Znate da sam neko ko je sa vama uvek delio i lepe i ružne trenutke. Moj život pun uspona i padova. Oni koji su verni fanovi i koji znaju svaki moj intervju, znaće takođe da je poslednjih par godina moja velika želja da sebi kupim stan i tako obezbedim krov nad glavom. Nažalost, zbog epidemije koja nas je zadesila, sve je to moralo da se pomeri, zbog čega mi je bilo mnogo krivo, jer sam znala koliko bi to pre svega mojoj porodici značilo, a onda naravno i meni. Jednog dana sam sebi rekla: "Hej, imaš samo 23 godine (tada), polako, sve će doći jednog dana. Radi, trudi se i znam da si zaslužila da imaš taj stan. Imaćeš ga jednog dana, samo polako". I dragi ljudi, došao je taj dan da sam vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime "Džehverović" (mada možda napišm Džehvy) - napisala je Teodora u objavi i podelila još jedan "story":

- Ovim želim da nekome ko ovo čita i misli a je život s*anje, da je nešto nemoguće i da nešto ne može: Hoću da znate da nije s*anje i da je moguće i da možete! Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem u to da ću svojim rukama sve sama steći, da sam došla na ovaj svet da uspem. I uspela sam, moj san je postao stvarnost, a tako što sam živela svoj san ostvarila sam svoju najveću želju i sada konačno imam krov nad glavom. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još