SEANSE SU MI DALE VETAR U LEĐA: Sara Jovanović progovorila o odlasku kod psihoterapeuta (FOTO)

Pop pevačica Sara Jovanović pre nekoliko meseci stavila je tačku vezu sa producentom Milkom Babićem i prošla kroz težak period tokom oporavka posle raskida.

Iako je Sara vedrog i pozitivnog duha ima dana kada se kao i većina ljudi bori sa unutrašnjim "demonima", a kako je putem Instagrama otkrila većinu prepreka i barijera prebrodila je odlaskom na psihoterapiju.

Naime, Jovanovićeva je napisala da će ovog meseca biti tačno godinu dana od njene prve psihoterapije i poručila svima koji se možda dvoume, da odu, jer će im znatno poboljšati kvalitet života.

- Danas sam shvatila da će ovog meseca biti tačno godinu dana kako idem na psihoterapiju. Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje psihičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi i ja sam sama pred prvi odlazak doživela to kao znak slabosti. A iz ove tačke gledišta zapravo shvatam da je to pokazatelj unutrašnje snage i volje da se suočite sa raznim izazovima i preprekama. Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa i želela sam da okačim ovaj "story" kao podsetnik da je uvek pravi trenutak da preduzmete ovakav korak. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još