NEKA TROŠI MOJ KRVAVO ZARAĐENI NOVAC: Nenad Aleksić Ša progovorio o finansijskoj situaciji nakon razvoda sa Ivanom

Reper Nenad Aleksić Ša je zbog rijaliti prevare okončao brak, a osim toga, preljuba ga je koštala gotovo celokupne imovine koju je imao - nekoliko hiljada evra, stan i mnogo živaca.

Njegova bivša supruga Ivana okrenula je novi list, a Ša je sada otkrio da li je on u međuvremenu našao novu ljubav, kako gleda na to što je izgubio ženu, porodicu, novac. Osim toga, reper se na trenutak vratio i u detinjstvo i otkrio da je bio siromašan dečak koji je naučio da se bori za sebe.

Jesi li zaljubljen?

- Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu.

Pišu li ti devojke?

- Pišu devojčice, šalju poruke svakakve. Tokom 25 godina karijere svašta mi se desilo. Kada su bezobrazne poruke tu ne odgovaram, a ako su onako uvredljive, tu baš odbrusim.

Plašiš li se da uploviš u vezu?

- Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze, kombinacije, želim da budem sam i to je to. Sa ženama se samo družim.

Šta planiraš u daljoj karijeri?

- Mislio sam da budem moler. Šalim se. Gde god je zakazan nastup u inostranstvu, nekoliko dana pred koncert se otkazuje, ne znam kako će se sve odvijati, ali ja i dalje planiram da se bavim muzikom, ne odustajem.

Kakav si sa finansijama?

- Sa finansijama sam dobar. Lagan sam za mnogo hiljada evra, ali ne brinem, imam novca, ne brinem o egzistenciji.

Da li si spreman da uložiš sav novac, honorar, bakšiš u pesme?

- Naravno da ne bih ulagao sve u pesme, treba uložiti i u neke druge poslove. Ulagao sam novac na sve strane. Bilo je ulaganja i u nekretnine, sada ne, druga strana je sve uzela.

Jesi li ti srpski Džastin Biber?

- Bez obzira na godine, ja sam mlad u duši, ne osećam se kao neko ko ima 41 godinu. Klinac sam u duši i ostaću takav.

Šta bi mali Ša poručio velikom?

- Mali Ša bi rekao velikom Ša: "Svaka čast na svemu što si uspeo sam da uradiš". Šta god da se desilo ne gledaj nazad, samo napred. Da mogu da porastem, voleo bih. To mi je jedina neostvarena želja.

Jesi li voleo skupocene stvari kao mali?

- Nisam imao novac za skupe stvari. Bio sam siromašan, ali sam sve to nadoknadio kada sam porastao. Uzeo sam stvar u svoje ruke i sve napravio bez pomoći mame, tate, babe, dede, prijatelja. Nenad Aleksić Ša je sve ovo što vidite danas. Bez obzira na to što su mu drugi rasparčali sve to, ne njihovom zaslugom, neka troše moje krvavo zarađene pare.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još