UGNJETAVALA ME JE: Dejan Dragojević otkrio da mu je drago što se Dalili sve vratilo (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara", voditeljka Dušica Jakovljević nakon što je predstavila predstavnike sedme sile, dala je reč novinaru Darku Tanasijeviću, koji je podigao Dejana Dragojevića.

- Kako si? - upitao je Darko.

- Molio sam Boga da nisam prva tema. Kao truleks krpa sam. Tako i izgledam, malo da se napunim u bazenu i da me neko iscedi - rekao je Dejan.

- Pratili smo tvoja osećanja, koja su promenjiliva, idu iz krajnosti u krajnost. Mnogi nisu sigurni u tvoje namere, misli i osećanja. Mene interesuje šta zaista ti u ovom trenutku osećaš prema Dalili i šta od nje želiš, a šta ne? - nastavio je Darko.

- U ovom trenutku zaista ništa. To su neki posebni trenuci kad imam nalet sažaljenja, ali to brzo prođe. Varira mi raspoloženje. Kao neka mašina sam, non-stop nešto obrazlažem, sam sa sobom se pogubim. Od Dalile ne želim ništa. Pokušavam da izaberem reči, jer se ovde svaka reč posebno tumači, gledam da to upakujem, a ne mogu. Emocije prema njoj nemam, ljubav prema njoj nemam. Stvari koje su mi se zgadile su stvari koje je ona radila. Trudim se da pokažem šta mi je bilo žao, ali i to se gasi. Fokusiram sebe mislima šta je ona radila, vratim se na svoju vinklu, da sam sebe izdignem i da probam da budem sebi na prvom mestu. Lomim se, nekad se osećam da treba da odgovorim grublje, sa stavom, ali tu se pogubim, jer nisam čist skroz. Ona je naš odnos zaustavila, a ja sam pokušavao da ga vratim. Postepeno se gasi. Ja bih najviše voleo da sam tražio razvod još kad su se poljubili, da sam je oterao u tri lepe, ali ja nisam takav, to nije moja odlika. Vreme će pokazati. Znam da su ljudi sigurno u šoku. Ali, ja ne mogu više, šta kažem, rekao sam, šta sam uradio, uradio sam... - istakao je Dragojević.

- Šta se desi pa se vratiš u ono stanje slomova? - pitao je Tanasijević.

- Kad spomenem jednu lepu stvar, prođe mi milion. A onda pokušavam da se vratim na ovo. Krenuli su mi ti neki dani... Kad ona prođe pored, ne vidim ništa, osim onog što mi je priredila tih par dana u sobi, kad je dolazila vrcava i srećna. Ono što ona preživljava sad, ne mogu da kažem da mi nije drago. U određenim trenucima bude mi drago, kao, eto, nasmejem se. To je birala, zbog toga me je spuštala, ugnjetavala. Da mi nije drago, bilo bi nenormalno. Ja sam zbog odnosa pretrpeo svašta. Sama je izabrala svog partnera sa kojim je htela novi život, da se tetovira. Ja sam i tad govorio da je moja tuga srećnija od njene sreće. Ali, ja ovo nisam odabrao - rekao je Dejan.

- Strašno, strašno... - dobacila je Dalila.

- Dalila je svojevremeno sa Filipom rekla da je srećna žena i da joj je Filip pružio sve što ti nisi. Šta je to? - pitao je Darko.

- Pa, nemam pojma, to ćeš morati nju da pitaš. Ja sam pružio i više od maksimuma, ali to nije bilo za vrednovanje očigledno. Sama je rekla da je tih pet godina bilo vetar. Ja sam i tad rekao da je to zanimljivo samo zato što je zabranjeno - istakao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/YouTube

Pogledajte još