NIJEDNU REČ JOJ NE VERUJEM: Dejan Dragojević smatra da je Dalilino izvinjenje čista manipulacija (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara", bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević odgovarali su na pitanja predstavnika sedme sile.

- Dalilin i tvoj odnos je vrlo intrigantan, čuli smo izlaganje u toku radijske emisije, gde je osetila potrebu da ti se izvini za sve što ti je uradila, kako komentarišeš njen gest? - pitao je voditelj.

- Ja njoj ne verujem nijednu reč, kad bih bio gladan i donela bi mi, proverio bih šta je u hrani. Ušla je u neki fazu, da li je izašla iz ludila, pa uviđa, ali nije svesna šta je uradila. Ne verujem joj jednu sekudu, sad da padne ispred mene mislio bih da laže - rekao je Dejan.

- To iz tvog iskustva? - pitala je Dalila.

- Je l' si me ti šutala dok sam spavao? Ne smatram to kao izvinjenje, niti da može preko noći da se promeni, više je to žal za Filipom. Treba da me izbaci iz videokruga, ja nju izbacujem. Ona se sad opet priključuje da komentariše mene, a juče je rekla da je izbacim. Ne verujem joj, sve je vrsta laži, manipulacija i tako će ostati do kraja - rekao je Dragojević.

- Dalila, kako komentarišeš Dejanovo izlaganje i to što je rekao da i kad bi mu donela hranu, da bi proverio da li si je otrovala? - pitao je voditelj.

- Naravno da to nikad ne bih uradila, to kaže u afektu, pa se posle kaje. Ovo što kaže da mi ne veruje, ima pravo da mi ne veruje. Tu je iskren. A, ovo za hranu... - istakla je Dalila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.