ZA MENE I MOJU DECU BIO SI OTAC I DEDA: Sin Ane Bekute potresnom porukom oprostio se od Milutina Mrkonjića

Nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je pre dva dana u Beogradu u 80. godini.

Njegova emotivna partnerka, pevačica Ana Bekuta teško je podnela vest o smrti izabranika koji se nekoliko nedelja borio za život na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

Milutinov odlazak teško je pao i Aninom sinu Igoru koji se potresnom porukom na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio od njega.

- Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas. Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš - napisao je Igor Polić pokraj porodične fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još