MARINA IMA MANJE TROŠKOVE NA SELU, DOSTA JOJ JE 25 HILJADA DINARA: Darko Lazić šokirao javnost izjavom o iznosu alimentacije za sina Alekseja

Darko Lazić sreo se sa bivšom partnerkom Marinom Gagić u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

Naime, njih dvoje navodno nisu mogli da se dogovore o iznosu alimentacije, te je Gagićeva izjavila da pevač za ćerku Lorenu koju ima sa Anom Sević, izdvaja duplo više novca, a sada je pevač to i potvrdio.

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu - rekao je pevač i dodao da mu Gagićeva "poslednjih nedelja pravi pakao od života".

Izvor: Alo.rs/Informer
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Elza says

    Ne znam zasto ljudi slusaju ovog gnoma?! Kako god da peva, ovaj Darko je toliko los covek, otac, suprug…Jedinka koja bi trebalo u zatvoru da bude zbog droge, nasilja, voznje bez dozvole itd…
    Fuj na gada!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.