DELE SE U ČETIRI GRUPE: Kakvi su zapravo ljudi rođeni u decembru?

Osobe rođene u decembru, poslednjem mesecu u godini, po mnogo čemu su posebne. Iako najhladnji, decembar se smatra najveselijim mesecom, a osobe rođene u njemu pripadaju horoskopskim znacima Strelac i Jarac.

Osobe rođene u decembru dele se u četiri grupe, a u nastavku saznajte njihove glavne odlike.

Od 1. do 8. decembra

Otporni su na poteškoće. Odlikuje ih stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine arogantnim, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društveni i vole da budu sa ljudima.

Od 9. do 15. decembra

Ako vam treba neko za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom periodu sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju saveta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljivi su u rešavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučni su i posvećeni ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. decembra

Oni su individualci koji veruju u slobodu i žive život prema svojim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi. Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim odevnim kombinacijama uvek plene pažnju.

Od 23. do 31. decembra

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih na samom kraju decembra. Vrlo su emotivne i društvene, te su vezane za porodicu i prijatelje. Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljivi i ne puštaju lako nove u ljude u svoj mali bliski krug, a kada to naprave, to znači da ste zadobili njihovo poverenje. Kreativni su, puni novih ideja i vole da putuju.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustacija/Pexels.com

Pogledajte još