MUŠKARCI SE NE VRAĆAJU U NJIHOV KREVET: Ko su najgore ljubavnice Zodijaka?

Dame u ova tri horoskopska znaka smatraju se najgorim ljubavnicama horoskopa. Uvek traže više pažnje, sitničave su i guše partnera, ljubomorne su i posesivne!

Devica

Na prvom mestu su Device. Pedantne i uredne, sa stabilnim mislima i emocijama, ali uvek, uvek imaju neku zamerku. Traže dlaku u jajetu (ponekad i doslovno!). Veza sa njima odiše stabilnošću, ali ispod toga se krije naporna dama koja će partneru zameriti gotovo sve - od toga zašto nije savršeno podšišan, zašto nije oprao auto, zašto je šolju stavio ovde, a ne tamo, ama baš u svemu traže grešku. To rade jer su one na neki način vojnici. Isto to očekuku i od partnera. Seks sa njima je na neki način sterilan i retko kada znaju da se prepuste, jer uvek imaju neku sumnju, kako u sebe tako i u partnera.

Rak

Zatim slede Račice. Okean ljubavi, nežnosti i pažnje sa savršenim oklopom. Kada emotivni partner probije taj oklop, a to postiže samo poverenjem i istim pogledima na život, tada nastupa dama rođena u znaku Raka koja toliko pažnje traži da partner doslovno misli da je u epicentru kuknjave i razmaženosti. Kao nezasito dete koje traži i još jednu bombonu iako je dobio mnoštvo slatkiša. Uvek je nesigurna u sebe, a to prenosi i na partnera. Dovoljan je jedan nesavršen pogled po njoj ili da je baš u tom trenutku ne uhvati za ruku i nastupa drama. Povlači se u svoj oklop i tuguje. Ona ne napada već je povečena i utučena. I tada opet traži pažnju i da joj partner čita misli. U seksu ne zna da pokaže mnogo.

Bik

Žena rođena u znaku Bika je dama sa savršenim atributima. Sa divnim bujnim grudima i uskim strukom. Njena možda jedina mana je njena ljubomora. Ona nikada ne odaje takav utisak. Ona je vesela, dinamična, senzualna a ljubomoru krije kao zmija noge. To je ono što guši partnera. U seksu, za razliku od dame Račice i Device, nema granice i predrasude. Potpuno se predaje partneru. Ali, njeni napadi ljibomore su jaki i duboki. Doslovno razdire mozak partneru!

Izvor: Mlečni put
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još