POVLAČIM SE IZ JAVNOSTI, OTKAZUJEM SVE NASTUPE: Oglasila se Ana Bekuta prvi put nakon sahrane Milutina Mrkonjića

Juče je u Beogradu u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju sahranjen Milutin Mrkonjić, koji je preminuo 27. novembra posle višenedeljne borbe za život na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Emotivna partnerka nekadašnjeg političara Ana Bekuta teško je podnela odlazak voljenog muškarca, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi devet godina.

Popularna pevačica odlučila je da oglasi saopštenjem za javnost nakon smrti svog partnera na društvenoj mreži Instagram.

- Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili. Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga - napisala je neutešna folkerka pokraj crno-bele fotografije sa Milutinom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još